In over 100 years of constant growth, development and innovation in the food industry, our experience has converted into a wide range of specific products, in order to satisfy the needs of a dynamic market.
Oggi la Fratelli Pagani dispone di uno tra i più avanzati Laboratori di Ricerca & Sviluppo e di Analisi per un controllo estremamente accurato di tutto il processo di lavorazione, dalla materia prima al prodotto finito. Da sempre qualsiasi investimento ed ogni iniziativa commerciale hanno come obiettivo principale la soddisfazione del Cliente e delle sue specifiche esigenze.
Pagani Chef was born in 2004 with one purpose: to introduce convenience foods in the Italian Market. Main Target: Butcher’s shop and Deli stores. Our offer includes different kind of preparations to improve the concept of the Typical Italian Butcher’s Shop. With more than 100 recipes available in our brand new App and our recipe book you may free your creativity and imagination throughout our wide range of exclusive taste. Entering the world of Pagani Chef means also to be part of our Customer Care program with technical support on site and several technical seminars in order to be always updated.
La Fratelli Pagani vanta una lunga tradizione nell’ambito dei salumi e della preparazione delle carni. Un marchio storico sinonimo di qualità, esperienza e professionalità. Ci sono voluti oltre 100 anni e l’impegno di 4 generazioni per costruire e consolidare la sua notorietà con una costante crescita del proprio standard qualitativo sia dei prodotti che dei servizi.